رعایت 71 درصدی پروتکل های بهداشتی درکشور

به گزارش مجله سرگرمی، دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، گزارشی از آخرین شرایط رعایت پروتکل های بهداشتی و تغییرات روندی آن اظهار داشت و گفت: میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در اماکن عمومی، در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه در کشور، 71 درصد بوده است.

رعایت 71 درصدی پروتکل های بهداشتی درکشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا آخرین شرایط رعایت پروتکل های بهداشتی در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد را تشریح کرد و اسامی کمترین و بیشترین استان های رعایت کننده را گفت.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، متن کامل گزارش بابک دین پرست معاون مالی وزیر کشور به توضیح زیر است:

میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در اماکن عمومی، در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه، در کشور، 71 درصد بوده است.

رعایت پروتکل های بهداشتی در بازه زمانی 29 اردیبهشت ماه تا 5 خرداد ماه، در استان سیستان و بلوچستان کمتر از 49 درصد اعلام شده است.

استان سیستان و بلوچستان با رعایت 48 درصد پروتکل های بهداشتی دراماکن عمومی بعنوان آخرین و استان سمنان با 84 درصد، در صدر استان های کشور قرار گرفته است.

رعایت پروتکل های بهداشتی در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه، در 10 استان: آذربایجان غربی- ایلام- بوشهر- خوزستان - چهارمحال و بختیاری- کردستان- گلستان-لرستان- همدان و مازندران، بین 50 تا 67 درصد بوده است.

رعایت پروتکل های بهداشتی در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه در 10 استان: آذربایجان شرقی- البرز- اصفهان- خراسان شمالی- خراسان رضوی- قم- کهگیلویه و بویراحمد- گیلان- مرکزی و هرمزگان، بین 68 تا 72 درصد بوده است.

رعایت پروتکل های بهداشتی در (10) استان: اردبیل- تهران- خراسان جنوبی- زنجان - فارس- قزوین- سمنان- کرمان- کرمانشاه و یزد، بین 73 تا 84 درصد بوده است.

در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه؛ استان های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و ایلام، به ترتیب با 48، 59 و 62 درصد، کماکان در انتهای جدول میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در اماکن عمومی و استان های سمنان با 84 درصد، زنجان با 82 و یزد با 81 درصد، در صدر این جدول قرار دارند.

میانگین رعایت بهداشت فردی مناسب در اماکن عمومی، در بازه زمانی29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه در کشور، 74 درصد بوده است.

سه استان سیستان و بلوچستان با 54 درصد، آذربایجان غربی با 59 درصد و ایلام با 65 درصد، در انتهای جدول استان هایی قرار دارند که نسبت به رعایت بهداشت فردی مناسب در اماکن عمومی اقدام و استان های سمنان با 86 درصد، زنجان با 85 درصد و قزوین با 82 درصد، در صدر جدول این گروه از استان ها قرار دارند.

میانگین استفاده از ماسک در اماکن عمومی، بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه در کشور، 72 درصد است.

در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه؛ سه استان سیستان و بلوچستان با 49 درصد، آذربایجان غربی با 59 درصد و همدان با 63 درصد، در انتهای جدول استان هایی قرار دارند که نسبت به استفاده از ماسک در اماکن عمومی اقدام و استان های یزد با 87 درصد، سمنان با 84 و زنجان با 83 درصد، در ابتدای جدول این گروه از استان ها قرار دارند.

میانگین رعایت فاصله گذاری در اماکن عمومی، بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه در کشور، 71 درصد بوده است.

در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه؛ سه استان سیستان و بلوچستان با 49 درصد، آذربایجان غربی با 60 درصد و همدان با 62 درصد، در انتهای جدول استان هایی قرار دارند که نسبت به رعایت فاصله گذاری در اماکن عمومی، اقدام و استان های یزد با 88، سمنان با 84 درصد و زنجان با 83 درصد، در صدر جدول این گروه از استان ها قرار دارند.

میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی، بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه در کشور، 72 درصد بوده است.

بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه؛ سه استان سیستان و بلوچستان با 51 درصد، ایلام با 64 و آذربایجان غربی با 65 درصد، در انتهای جدول استان هایی قرار دارند که نسبت به رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی اقدام و استان های یزد با 87 درصد، سمنان و زنجان با 84 درصد، در رتبه های نخست این گروه از استان ها قرار دارند.

در بازه زمانی اول اردیبهشت تا پنجم خرداد ماه، از مجموع تعداد کل 3577807 مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد های کارگاهی، مجموعاً تعداد یک میلیون 400 هزار واحد، توسط تیم های نظارت وزارت بهداشت مورد بازرسی قرار گرفته اند که در نتیجه آن در 171 هزار مورد، منجر به دادن تذکر و معرفی مدیران صنوف به مراجع قضایی و در 13500 مورد نیز، منجر به پلمب واحد ها شده است

در بازه زمانی 29 اردیبهشت تا 5 خرداد ماه، تعداد 266848 مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد های کارگاهی، توسط تیم های نظارت وزارت بهداشت مورد بازرسی واقع شده اند. در نتیجه این بازرسی ها؛ 29674 مورد منجر به دادن تذکر و معرفی به مراجع قضایی و 1427 مورد نیز پلمب اجرا شده است.

در هفته پایانی اردیبهشت ماه، کمترین رعایت پروتکل های بهداشتی در نانوایی ها، در استان های گلستان، فارس (شهرستان گراش) و سیستان و بلوچستان (شهرستان ایرانشهر)، به ترتیب با 34، 40 و 50 درصد گزارش و استان های یزد، چهارمحال و بختیاری و مرکزی.

(شهرستان ساوه) به ترتیب با 94، 93 و 92 درصد، بیشترین حد رعایت پروتکل های بهداشتی در نانوایی را به خود اختصاص داده اند.

در هفته پایانی اردیبهشت ماه، کمترین رعایت پروتکل های بهداشتی در سوپرمارکت ها و خواربار فروشی ها، در استان های خراسان رضوی (تربت جام)، خوزستان (شهرستان آبادان) و فارس (شهرستان گراش)، به ترتیب با 58، 66 و 67 درصد گزارش و استان های چهارمحال و بختیاری، مرکزی (شهرستان ساوه) و خراسان جنوبی (شهرستان بیرجند)، به ترتیب با 96، 95 و 95 درصد، بیشترین حد رعایت پروتکل های بهداشتی در سوپرمارکت ها و خواربار فروشی ها، را به خود اختصاص داده اند.

در بازه زمانی 22 اردیبهشت تا 29 اردیبهشت ماه، بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی، به ترتیب مربوط به سوپرمارکت ها و خواربار فروشی ها با 6141 مورد، نانوایی ها با2680 مورد، رستوران ها با 780 مورد، مطب ها با 587 مورد و فروشگاه های زنجیره ای با 340 مورد گزارش شده است.

در بازه زمانی 22 اردیبهشت تا 29 اردیبهشت ماه، بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی، در حوزه صنایع نیز، به ترتیب مربوط به کارگاه ها و صنایع کوچک با 7379 مورد، صنایع تولیدی، نفت، گاز و انرژی با 332 مورد، کشاورزی، دامپروری و معادن با 251 مورد، مراکز شماره گذاری و معاینه فنی با 55 مورد و صنایع ساخت و ساز با 20 مورد می باشد.

thailandro.ir: تور تایلند ارزان قیمت، تور سامویی، تور پوکت، پاتایا، بانکوک، چیانگ مای، کرابی

turkeyro.ir: تور ترکیه ارزان قیمت، تور استانبول، تور آنتالیا، کوش آداسی، ازمیر، آنکارا

vetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 145706

به "رعایت 71 درصدی پروتکل های بهداشتی درکشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رعایت 71 درصدی پروتکل های بهداشتی درکشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید